Какво предлагаме

Вашата оценка 4.8 от 4 гласа
Турист Сервиз Холдинг АД е фирма, предлагаща услуги и в сферата на автобусния транспорт. От 1996 г. насам тя променя начина, по който пътуват милиони хора в България.

Успехът ни се базира на дигитализирането на един от традиционните видове транспорт. Превръщаме пътуването в ново изживяване благодарение на технологичните иновации, като модерната система за резервации и издаване на билети, безплатния достъп до Wi-Fi на борда на автобусите, мултимедийната система с монитор на всяка седалка, USB устройствата за зареждане на телефони и таблети или проследяването на автобусите в реално време с помощта на GPS технология. Интелигентното планиране на мрежата и динамичното управление на цените ни позволяват да предлагаме винаги най-доброто на своите клиенти. Така иновациите, предприемаческият дух и силната търговска марка се обединяват в един продукт с изключително качеството, постигнато благодарение на традициите


Благодарение на редовните автобусни линии, които обслужваме всеки ден, ние можем да доставим всяка ваша пратка от България до Атина, Пирея или обратно за по-малко от 24 часа на изключително атрактивна цена!

Ако сте избрали вече Вашето пътуване, можете да закупите онлайн билет от тук: